NailArt Sunday: Min midsommarmanikyr i sista stund.

Ooops! Jag höll på att glömma att det är söndag i dag, inte alltid så lätt när man är sjukpensionär och dagarna flyter i varandra. Den här veckan är det i alla fall fritt val på NailArt Sunday och då tänkte jag passa på att visa min midsommarmanikyr eftersom den inte passande in under tema sommar förra veckan.

Dollish Polish A Peachy Princess över Sally Hansen Ruby Diamond

EGENTLIGEN hade jag tänkt måla blommiga naglar för att passa in på både midsommar- och sommartemat men så räckte inte tiden till så jag målade med ett lila glitterlack i sista stund på torsdagskvällen. Tyvärr blev det extremty knaggligt och fult så det var bara att börja om igen, nu med hololacket Sally Hansen Ruby Diamond som i alla fall matchade min klänning och holo är ju alltid snyggt. Eh jo, om man inte är superstressad och får lacket att skrynkla sig och bli fult förstås. Suck! SÅ i sista, sista, sista stund fick jag slänga på ett lager av Dollish Polish A Peachy Princess för att dölja eländet, innan jag skyndade mig i säng alldeles för sent. Tack och lov för snabbtorkande överlack!

Dollish Polish A Peachy Princess över Sally Hansen Ruby Diamond

Så ja, mer imponerade nailart än en layering blev det inte på midsommarafton och det är alltså vad ni får nöja er med i dag. En trefingrad sådan dessutom eftersom jag hade plåster på pekfingret och inte ville visa upp det. Hade ingen aning om att det skulle se så stympat och konstigt ut. Ibland får man nöja sig med att vara lite tråkig.

Det är väl så också att min nailartinspiration och min ”lacka om naglarna”- inspiration är jättelåg den här veckan. På ICA ligger nämligen ett alldeles fantastiskt paket från Edgy Polish och väntar på att jag ska få hjälp att hämta ut det och i jämförelse med dom lacken kännas ALLA mina gamla lack tråkiga och oinspirerade. LOL

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Sally Hansen Ruby Diamond
1 lager Seche Vite
1 lager Dollish Polish A Peachy Princess
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Dollish Polish, Nagellack, Nailart, Sally Hansen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till NailArt Sunday: Min midsommarmanikyr i sista stund.

 1. Jag tycker denna var jättefin! Layerings är lite underskattade, denna kombo var ju riktigt festlig och absolut imponerande :)

  • Annefia skriver:

   Tack! :o) Layerings kan ju verkligen bli hur snyggt som helst men dom känns ju lite på gränsen när det gäller nailart, lite fusk så där. LOL Men samtidigt så är det verkligen kul att se hur olika lack kan bli i olika kombinationer,

 2. Anki skriver:

  Snyggt blev resultatet och tur det finns plåster;)

 3. Lottsky skriver:

  Vad fint! Härlig nyans och layering är lite underskattad nail art-teknik.

 4. Men det blev ju superfint. :-)

 5. Lela skriver:

  Härlig midsommarmanikyr med en härlig rosa färg:)