Celestial Cosmetics Liquid Lawn

Alltså, ÅH vad jag älskar det här lacket!!! ♥ Celestial Cosmetics Liquid Lawn har varit mitt drömlack ända sen jag såg det för första gången och jag är sååå glad att jag fick möjlighet att köpa det. Kärleken till lacket är inte direkt mindre nu, kan vi ju säga. Det är såååå mycket mer fantastiskt än mina bilder klara av att visa.

Celestial Liquid Lawn

Liquid Lawn är ett mörkgrönt jellylack med hexsglitter i grönt och aqua och små och stora gröna cirkelglitter, dom stora är dessutom prismatiska. Mmmm… jelly med glitter, bästa formulan som finns! Och apropå formula så är formulan i Liquid Lawn helt perfekt, lättmålad och smidig, inte alls kletig som vissa glitterlack kan vara, täcker utmärkt på tre lager och man får med sig lagom mycket glitter i varje penseldrag. Dom stor cirklarna fick jag peta lite på så dom hamnade på rätt plats eftersom mina naglar är smal och kupade, och liiiiiite fiskande krävdes, men det var ändå mycket smidigare än många andra glitterlack. Jag har flera ljuvliga lack att testa i sommar men jag längtar ändå efter att bära Liquid Lawn igen och det är ju ett gott betyg.

Celestial Liquid Lawn

Nått jag inte är lika förtjust i är min nya nagellängdkorthet. Jag trivs inte alls med den här längden kortheten och tycker naglarna ser ut som stympade stumpar (om än vackert lackade) men vad gör man när man tappar hela lillfingernageltippen? Hittade förövrigt tippen i fråga på golvet igår men jag limmade inte tillbaka den igen. Nån måtta får det väl vara! LOL

Celestial Liquid Lawn

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Celestial Cosmetics Liquid Lawn
3 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Celestial Cosmetics, Nagellack och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Celestial Cosmetics Liquid Lawn

 1. Jag tycker din nagellängd är snygg och lacket ser ju bara helt magiskt ut!!

  • Annefia skriver:

   Tack! Det är ju skönt att veta att längden ser bättre ut i andras ögon än i mina egna. Jag hade hoppats på det. LOL

   Lacket ÄR verkligen magiskt! ♥

 2. Nailtastic skriver:

  Det ser fantastiskt ut! :-D

 3. Emma P skriver:

  Verkligen magiskt snyggt, tur att du fått tag på det! Bär du det på egen hand och isf, hur många lager? Jag tycker för övrigt att du har jättelånga naglar:) det hänger ju helt på vad man är van vid att se på sig själv:)

  • Annefia skriver:

   Är SÅ glad att jag fick tag på det! ♥ Ooops, hade tänkt skriva om det med tanke på att du hade svårt att få lacket att täcka men jag missade det tydligen (det står alltid i infotexten längst ner dock). Det är tre lager och helt på egen hand och det täckte hur bra som helst så det verkar ju som om du fått ett måndagsex.

   Jo, du har nog rätt i att det beror på vilken längt man är van att se på sig själv och lite vilken nagelform man har med. Vissa kan ju ha jättesnygga, RIKTIGT korta naglar, men ju kortare naglar jag har desto mer olika ser dom ut.