Skarp sol och en halvmiljard grader!

Pga ovanstående är färgerna blacka och växterna ledsna (dom får vatten, jag lovar) men så här ser det ut på balkongen just nu. Jag har lyckats slarva bort väggkransen och fjolårets trasvimplar men ÄNTLIGEN har växtligheten kommit i gång efter en iskall och grå juni. Dock trivs både växterna och jag bättre den svalare tiden på dygnet. När solen skiner handlar det om att blixtfota naglar och blommor och sen flämtande fly in till sina kära fläktar igen. Nattetid, sen kväll eller tidig morgon dock, när rökarna sover och temperaturen är behaglig, då är balkongen ljuvlig. ♥

Balkongen i skarp sol och en halvmiljard grader!

Balkongen i skarp sol och en halvmiljard grader!

Balkongen i skarp sol och en halvmiljard grader!

Balkongen i skarp sol och en halvmiljard grader!

Det här inlägget postades i Balkongen, Prat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skarp sol och en halvmiljard grader!

  1. Zara skriver:

    Hej!
    Jag är jättesugen på att skaffa en bjd var köper du dina vill ha ett troll som dina två på bilden i ett gammalt inlägg!

    • Annefia skriver:

      BJDs är verkligen en rolig hobby som jag starkt kan rekommendera! Nu är ingen av mina BJDs troll så jag vet inte om du menar nån av mina ”tinies” (Agnes, Alba-Stina och Pytte) eller om du menar dom två realpukina överst i den här posten. Dom är (tyvärr) inte mina egna. Men det spelar inte så stor roll egentligen eftersom allihop kommer från Fairyland En liten varning dock, Fairylands BJDs är STARKT beroendeframkallande. LOL Tre av mina fem kommer därifrån. Dom har dock lång väntetid just nu men det är ett väldigt seriöst företag så du behöver inte vara orolig för att dockorna dröjer.