NailArt Sunday: Neon

NailArt Sunday igen och tema Neon! Den här veckan har jag tyvärr haft problem med mer värk i händerna än vanligt plus att dom, den dagen jag målade den här nailarten, var ganska skakiga också. Inte dom bästa förutsättningarna för nailart tyvärr och hade jag varit smart hade jag nöjt mig med trippelgradienten och skippat blommorna. Tyvärr var jag inte smart och så blev det ju som det blev men ni får helt enkelt stå ut. Jag lovar vackrare lack till veckan som kompensation.

Neongradient med skakiga blommor

Inga av mina lack är ”riktiga” neonlack men jag har några som ändå upplevs väldigt neonfärgade och för att stärka det hela grundade jag dessutom naglarna med vitt. Tyvärr har jag inte alls lyckats fånga dom rätta färgerna på bild men det var verkligen en härligt färgstark, lysande gradient. Det gröna lacket, Sensinity 97, är ett av dom små billiga gröna lacken, köpta på Coop förra veckan. Jättetrevligt att måla med och mycket mera lysande neongrönt i verkligheten men jag betvivlar STARKT att det är 3Free. det är ett doftlack dessutom som borde ha doftat vanilj men bara luktade starkt.

Neongradient med skakiga blommor

I övrigt använde jag mig av klassikern, rosa Nordic Cap N05, ofta använd i mina nailarts och det gula minilacket Jaune Citron från Yves Rocher. Dom lacken kombinerade jag ju i en mindre skakig men lika färgstark nailart för några veckor sen.

Neongradient med skakiga blommor

När turen kom till att måla vänster lillfingernagel upptäckte jag till min förvåning (och förtvivlan) och jag ”tappat” hela tippen på nageln strax innan, utan att jag märkt av det. Eftersom jag inte hade lust att börja om med hela nailarten igen och det inte är så himla lyckat att fila ner naglarna när man har en trippelgradient så får ni helt enkelt stå ut med extremt missmatchande nagellängd även om jag gjort vad jag kunnat för att maskera eländet. Och för er som är extra känsliga för missmatchande naglar kan jag ju tala om att jag HAR snyggat till det hela nu.

1 lager Essie Nourish Me
2 lager Nordic Cap/ Star Nails NP13
1 lager Seche Vite
Grönt: Sensinity 97
Gult: Yves Rocher Jaune Citron
Rosa: Nordic Cap/ Star Nails NP05
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Nagellack, Nailart, Nubar, Sensinity, Yves Rocher och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till NailArt Sunday: Neon

  1. Lottsky skriver:

    Jättefint, jag gillar hur blommorna ser ut mot basen!

  2. Anki skriver:

    Så snyggt, hade du inte sagt nåt om den lille så hade man inget sett så perfekt som du dolde det.

  3. Emma P skriver:

    Jag tycker att det blev jättefint, jag gillar blommorna!

  4. Lela skriver:

    Tripplelgradienten ser ut som en läskande isglass:)

  5. Så fina! Tycker inte alls att man ser att du varit skakig och maskningen av lillfingret är så bra gjord att jag inte ens märkte något ;)

    • Annefia skriver:

      Tack! :o) Jag borde kanske lära mig att inte avslöja min misstag? LOL (Fast lillingret kommer ju synas i framtiden så det hade jag inte kunnat ”hålla hemligt” i längden.)

  6. Jag tycker det blev jättefint! Somrigt och härligt :)

  7. Lene skriver:

    Åh hvor fint. Dine negle ser så glade ud. LOL