Balkongfint!

I går planterade jag äntligen blommorna i balkonglådorna, petunior, ljusblå hänglobelia och rosenbönor som vanligt. Är så nöjd med den blandningen att jag kan leva med att det är fantasilöst med samma saker varje år. (Anledningen till att växterna ser slokande, jordiga och tilltufsade ut är alltså att dom är helt nyplanterade på bilderna) Även tomaterna är mina favoritsorter, Sun Gold och Black Cherry, ingen Tigerella den här sommaren tyvärr.

Nytt för i år är dock att jag klätt om mina stolsdynor. Tala om återbruk, dynorna är nog minst 20 år, kanske 30, men med lite nytt tyg, ett påslakan från LIDL, blev dom som nya igen. Den randiga baksidan på påslakanet använde jag också till ett nytt fräscht insynsskydd. Nu ska det bara till lite pynt och piff och så ska växterna växa till sig ordentligt förstås.

Balkongfint

Balkongfint

Balkongfint

Balkongfint

Balkongfint

Det här inlägget postades i Balkongen, Prat. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Balkongfint!

 1. Fröken Nilsson skriver:

  Härligt :) o smart att använda ett påslakan!

  • Annefia skriver:

   Tack! Lite skarpare bilder här än på IG.:o)

   Jag syr det mesta av påslakan (inklusive kläder). Mycket tyg till ett förhållandevis billigt pris/meter i dom flesta fall och oftast roligare färger och mönster än vad som finns i tygaffärerna här omkring (här är det exotiskt med bomullstyg också).

 2. Det ser helt underbart ut! Det ska bli härligt att följa prunkandet!