Watch my Swatch: Nyaste lacken

Jag tänkte att det kunde vara en kul idé att visa upp mina swatchstickor här i bloggen. Jag tänkte dock dela upp det på flera olika inlägg för att undvika totalt bildspam och för att det är en hel del jobb att fota allihop. Jag fotar mestadels på balkongen och det är inte alltid så lätt att hitta en tillräckligt lång stund när det är 1. solsken, 2. inte en halvmiljard grader och 3. rökfritt. Det är inte SÅ ofta dom tre sakerna sammanfaller i mer än några minuter kan jag tala om så man får fota lite i taget.

Nyaste lacken

I alla fall tänkte jag att det kunde vara kul att börja med dom nya lacken för jag antar att det är dom ni är mest nyfiken på och det tar ju ett tag för mig att hinna bära och fota allihop på naglarna (eftersom jag aldrig swatchar utan bär mina lack i flera dagar). Dock ska väl sägas att lacken INTE riktigt kommer till sin rätt på stickorna. Allihop är ju jellylack vilken gör att dom täcker dåligt här och flera av dom behöver överlack också. Dom jag hunnit testa hittills, Celestial Liquid Lawn och Smitten Glacial Springs är oändligt mycket vackrare på riktigt. ♥ ♥ ♥

Nyaste lacken

Celestial Cosmetics Liquid Lawn, Nail Pattern Boldness Slow Invasion,
Smitten Polish Glacial Springs, Pahlish Toxic and Timeless

Nyaste lacken

Pahlish Toxic and Timeless, Pahlish Drink the Sea, Pahlish Train Underwater, Oopsie Daisies Witchcraft

Nyaste lacken

Sensinity 89, 97, 32, 33

Apropå swatchstickor brukade jag förr förvara dom stående i muggar men nu när jag gjorde min senaste omorganisation bland lacken kom jag på att jag trivs bättre med att ha stickorna monterade på dom bifogade skruvarna. Tyvärr skickar dom ju inte med nog många sånna så jag tänkte höra om det möjligen är nån av er som inte använder sina swatchsticksskruvar (fantastiskt ord) och kan tänka sig att avvara dom? (Skänka eller sälja billigt)

Det här inlägget postades i Celestial Cosmetics, Nagellack, Nail Pattern Boldness, Oopsie Daisies, Övrigt lackprat, Pahlish, Sensinity, Smitten och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.