Smitten Glacial Springs

Om du längtar efter lite svalka i sommarvärmen kan jag rekommendera ett dopp i en gnistrande, klar, iskall glaciärkälla. I brist på glaciärkällor, eller om du kanske inte vill bli FULLT så kall, så kan jag istället rekommendera att du doppar naglarna i det gnistrande vackra lacket Smitten Glacial Springs. Kanske inte så svalkande som en riktigt källa men Glacial Springs är så fantastiskt vackert att du förmodligen kommer glömma bort hur varm och svettig du är när du beundrar dina naglar.

Smitten Glacial Springs

Smitten Glacial Springs är ett turkos jellylack med ljusare turkos och gröna glitter, varav en del dessutom prismatiska. Lacket (tre lager på bilderna) har ett fantastiskt djup och är vackert i både skugga, inomhusbelysning och solsken. Älskar det här lacket MYCKET! Enda nackdelen är att det chippade ganska snabbt på min högerhand men det beror förmodligen mer på kombinationen av värmen och mina naglar. Jag skulle behöva simma runt i bodylotion och nagelolja för att inte torka ut i min varma lägenhet men i brist på en kombinerad lotion- och nageloljekälla nöjer jag mig med att beundra naglarna i stället.

Smitten Glacial Springs

Smitten Glacial Springs

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Smitten Glacial Springs
3 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Nagellack, Smitten och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Smitten Glacial Springs

 1. Emma P skriver:

  Väldigt vackert! Jag hade nog föredragit lacket framför doppet;)

  • Annefia skriver:

   Visst är det fantastisk? Jag tror jag föredrar lacket med för det kan man använda året om, men jag ska inte neka att jag längtar efter iskalla dopp också den här sommaren. LOL

 2. Fröken Nilsson skriver:

  Fantastiskt vackert!
  Ett dopp i en kall källa….nja njuter hellre av dina bilder på detta lack ☺

 3. Nailtastic skriver:

  Wow, otroligt vackert!

 4. Magiskt vackert! Nästan känner hur det svalkar min överhettade lekamen i den här jobbiga värmen ;)

 5. Helena skriver:

  Dina bilder gör ju inte mig mindre glad att jag fick det här i ett paket för ett tag sedan. Underbart lack som jag absolut föredrar framör iskalla källor :)