Svärta!

Tidigt, tidigt i går morse åskade det och när jag dragit ur alla tänkbara sladdar och kablar så vara jag bara tvungen att ta några bilder av vad som nog var något av den svartaste åskhimmel jag nånsin sett. Av en eller annan underlig anledning ville jag inte dra igång datorn och posta dom här bilderna på en gång utan dom fick vänta tills idag.

Åskhimmel

Åskhimmel

Åskhimmel

Åskhimmel

Åskhimmel

Åskhimmel

Det blev inte mer än en väldigt hastig regnskur dock men idag är vädret något behagligare än tidigare i alla fall.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Svärta!

  1. jag skriver:

    En dramatisk himmel som ser skrämmande ut.

    Man ser att det kan komma en riktig urladdning. Vi har ju dock varit förskonade på den här sidan i sommar, medan andra har fått mer än nog. Lite mer regn innan löven börjar gulna, skulle nog inte skada.

    • Annefia skriver:

      Jag hade bara önskat att det hade blivit lite mera regn av dom där molnen. Vi behöver ju regnet och lite svalka men åskan och kvavheten är jag sååååå gärna utan.