Om det här med spottsoppa…

Såg att nån faktiskt hittat hit till bloggen genom att googla på ”spottsoppa”. Spännande! Kan just undra om den personen också tänkte på körsbärssoppa?

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Om det här med spottsoppa…

  1. Elle skriver:

    Nu har jag inte varit och hälsat på dig på länge. Men jag har inte glömt dig!
    Spottsoppa är ett intressant namn på en produkt som definitivt smakar bättre än det låter.

    Vilken grönsaksfarm du har på balkongen! Jag är imponerad. Nu blir det kanske bönsoppa snart? Vad kallar du den? Pruttsoppa? *haha*
    Vi brukar säga till barnen att varje böna ger en ton. Vilket sen stämmer….

    Ha en skön kväll!
    Kram Elle

    • Annefia skriver:

      Det är ju sommar (i alla fall här där jag bor) så jag känner mig inte bortglömd även om folk kommenterar mindre. Alla är ju mera upptagna nu.

      Jo, det kan bli en hel del grönsaker även på en liten balkong. Men jag lovar, nån pruttsoppa kommer jag inte att blogga om. LOL Dels är jag helt oskyldigt till spottsoppans namn (misstänker att mammas mormor eller morfar är den skyldiga) och dels föredrar jag att äta mina bönor kokta och sen med smör och salt i stället för som soppa.

      Sen vet jag inte om rosenbönor är mindre ”musikaliska” än andra bönor eller om det är sättet jag äter dom på (jag skördar dom ju innan själva bönorna hunnit mogna färdigt så en stor del av det man äter är ju egentligen ”bönskida” och inte ”böna”) men jag upplever dom som ganska så ”problemfria”.