Höst

Trevligt höstväder

Sånna här soliga och sköna höstdagar är faktiskt riktigt trevliga,
det är det här med regn, dimma och mörker som jag inte är lika förtjust i.
Det och sen det faktum att jag inte längre klarar av att ta mig ut i svampskogen.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Höst

  1. knatten skriver:

    Usch för regniga höstar. Jag har oxå tröttnat på svampen nu. Och jag har tröttnat på regnet och blåsten. Hoppas det kommer lite ”indiansommar” så man kan göra sista jobbet i trädgården. /Knatten

    • Annefia skriver:

      I mitt fall handlar den bristande orken om sjukdom sen flera år tillbaka och inte om tappade lust. Svampplockningen är nått av det jag saknar mest. Jag ändrade inlägget lite nu för att göra det tydligare för nya läsare. Men jag håller med, en indiansommar nu hade varit underbart!