Måndagsuppdateringen v 2

Inget pysslat den här veckan som gått heller men är det måndag så är det…

Jag funderade på att som kompensation lägga in en trevlig bild i det här inlägget men insåg sen att det enda jag fotat den senaste tiden är det mystifika lilla lysröret som gått sönder i min golvlampa och SÅ underhållande är inte den bilden så den slipper ni.

Fast å andra sidan är det ju bilden som gör att jag kan få en ny lampa så att jag eventuellt kan ha lite pysselbelysning tänd igen. Vi låter det dock vara osagt om det är brist på belysning, brist på hälsa eller rent allmänt brist på motivation som orsakat min pysselsvacka. Jag misstänker att det t.o.m kan vara en kombination.

Det här inlägget postades i Måndagsuppdatering, Pyssel. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Måndagsuppdateringen v 2

 1. Nettan skriver:

  Pysselsvackor kommer och pysselsvackor går…. Ibland kanske man ”bara” ska vila, så kommer motivationen tillbaka av sig själv. Kanske när belysningen kommit på plats =)
  Märkligt med motivation tycker jag. Ibland vill man, men förmår inte hur mycket man än försöker. Då blir jag grymt frustrerad. Sen slår den plötsligt bara till när man minst anar igen. Ibland sprudlar man så det nästan inte finns tid för nåt annat. Då blir jag frustrerad igen, bara för att jag ”måste” göra en massa annat! Synd det inte finns ”kreativitets-semester-dagar” att ta ut på jobbet. Tänk hur världen skulle kunna se ut då =D
  Kram på dig ♥

  • Annefia skriver:

   Förmodligen skulle folk må mycket bättre om man finge ta kreativitetssemester vid behov… eller också skulle det inte bli nånting jobbat alls. LOL

   Det brukar ju fungera så med kreativitet att ju mer man håller på desto mer inspirerad blir man men om man har en kreativitetssvacka så är det svåraste att ta första steget för att komma i gång igen. Fast nu vet jag ju att det stor del är mina hälsoproblem som orsakar den här pysselsvackan. Jag orkar helt enkelt inte pyssla så mycket nu och framför allt orkar jag inte sånt pyssel som kräver mycket hjärnkapacitet (som att klura ut hur jag ska sticka ärmhålen på docktröjan)

   *kram*