Och sen kom SNÖN!

Jag har ju gått här lite så smått och funderat över det faktum att jag FÖRRA året visade upp en massa snöbilder här på bloggen och i år har jag inte postat en enda (om man bortser från bilder på fjolårets snö då). Det borde ju vara lika intressant (nästan i alla fall) att kunna se tillbaka på en väldigt snöfattigt vinter som att se tillbaka på en väldigt snörik.

Just den här vintern har det ju mest varit barmark och ibland har det kommit en knapp centimeter snö som regnat bort lika snabbt igen. Men så till helgen hade vi lyckats skrapa ihop hela TVÅ centimeter snö och mamma som svängde förbi här i lördags med det provisoriska akvarielocket imponerades över hur ”MYCKET” snö vi hade jämfört med dom, så under lördagen bestämde jag mig för att på måndagen skulle jag minsann jag skulle fota och blogga om den lilla fjuttiga snömängden vi hade fått. (Med tanke på det befarat urtråkiga måndagsuppdateringsinlägget kunde det ju passa med ett mera bildrikt inlägg samma dag också)

Och sen kom SNÖN!!!!

Resultatet av söndagens ymniga snöfall

Och solsken dessutom!

Och klarblå himmel!

Mera snö!!!

Nu börjar jag snart få ont om saker att skriva om snön

Sååå.... vad tror ni om sporten? Tror ni det är nån som vinner?

NÅGOT mer än 2 cm! Och så strålande solsken från klarblå himmel! Jag kan inte minnas när jag såg det senast.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Och sen kom SNÖN!

  1. Lene skriver:

    Hvor ser det vidunderligt ud! Jeg kan næsten mærke hvor dejlig klar og frisk luften er at indånde. Men ellers er jeg MEGET glad for at du har fået den her sne og ikke jeg. LOL

    • Annefia skriver:

      Luften var precis lika underbar att andas in som den ser ut. Jag öppnade fönstret en stund och vädrade och bara njöt. Det har bara varit ca -3 grader med idag så det har inte varit för kallt.

  2. Hedvig skriver:

    Vi har också fått snö nu, hurra! :)