Pahlish Coney Island Queen

Ett av lacken jag hittade bland mina 3,5kiloslack är Pahlish Coney Island Queen och det är ett lack av en typ som jag själv gillar men som jag vet inte har lika många fans som säg hololack eller blåglittriga lack (båda = lacktyper jag älskar), nämligen ett blingigt nudelack. Vanliga nudelack tycker jag kan vara ganska tråkiga med nude med bling i nån form tilltalar mig verkligen när jag är sugen på nått mer vilsamt. Dock gäller det ju att nudenyansen funkar bra ihop med din egen hudton och det tycker jag Coney Island Queen gör.

Pahlish Coney Island Queen

Blinget ifråga är guldfärgade microglitter och oftast får det hela naglarna att skimra i guld, så där så man tror att det är en guldfärgad bas också. Mycket vackert! Dessutom är det här ett sånt där ”framhäva Annefias naglar på bästa sätt”-lack.

Pahlish Coney Island Queen

Det enda negativa jag har att säga om Coney Island Queen är att det tyvärr chippade väldigt snabbt. Dock bar jag det medan jag fållade alla mina fiskeskjortor och det här med att sitta och vika in och nåla många meter tyg sliter ju på både lack och naglar.

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Pahlish Coney Island Queen
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Nagellack, Pahlish och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Pahlish Coney Island Queen

 1. Sminkan skriver:

  Det ser jättefint ut på dig!

 2. Cactus skriver:

  Tyckte det där var riktigt snyggt! Ser lite ut som sten eller ett fågelägg :)

 3. Emma P skriver:

  Jag kan också gilla blingiga nudelack men har en känsla av att detta är lite för gult för mig…

  • Annefia skriver:

   Det är ju så himla petigt med nyanserna när det gäller nudelack. Det behöver ju inte vara exakt samma färg som ens egen hudfärg men det MÅSTE vara nått som inte skär sig.

 4. Helena skriver:

  Mjukt och fint tycker jag!