Utsikt från Snoddskallen

Ooops! Jag upptäckte just att jag hade en del semesterbilder kvar, färdiga och klara att visa er, som jag bara glömt bort, nämligen flera vackra utsiktsbilder från berget Snoddskallen. Njut av dom medan jag är upptagen med lite datornörderi så återgår vi till nagellacken igen så småningom.

Utsikt från Snoddskallen

Slogboden uppe på Snoddskallen

Utsikt från slogboden uppe på Snoddskallen

Utsikt från Snoddskallen

Utsikt från Snoddskallen

Utsikt från Snoddskallen

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Utsikt från Snoddskallen

 1. Jag skriver:

  Jag längtar tillbaka. Hoppas vi kommer dit nån mer gång.

 2. Nageldraken skriver:

  Åh, vad härligt det ser ut! Nu fick du mig att börja längta till fjällen! :-)

 3. Lene skriver:

  Det ser dejligt ud, men jeg tror nu, det jeg ville nyde allermest, hvis jeg var der, er luften. Når jeg ser på billederne, får jeg bare lyst til at trække vejret rigtig dybt.

  • Annefia skriver:

   Luften ÄR precis så frisk och klar som du tror, vattnet är desutom kalre och godare där än nån annanstans (ja, inte just uppe på Snoddskallen men rent generellt). Dessutom är tystande läkande för själen. Undra om det ens finns sån tystnad i Danmark? Ni är ju förhållandevis månag människor (och störande bilar) i förhållande till storleken på landet. Fast nätterna, i alla fall där jag var, kunde ju vara rent magiska.

 4. Emma P skriver:

  Oj så vackert! Ser alldeles underbart ut…