NailArt Sunday (Spegelvänd Funky) French

I dag är temat för NailArt Sunday Fransk manikyr och eftersom klassisk fransk manikyr är tråkigt enligt mig (om den inte pyntas på ett eller annat sätt förstås) så fick det bli en funky french i stället med onaturliga färger i stället för dom naturliga, och därtill vad jag dessutom närmast kan beskriva som en spegelvänd funky french, med vita nagelbäddar och färgen på tipparna, eftersom jag hade lust att testa nått nytt.

Spegellvänd Funky French

Det vita är, som alltid numera, Nordic Cap/Star Nails NP13 och på tipparna har jag lagt China Glaze Optical Illusion, silvergrönt, svagt, svagt duo/multikromt med prismatiskt glitter. Måste dock säga att jag inte tycker resultatet blev så effektfullt som jag hade hoppas på. Det känns lite som jag är i en nailartsvacka nu efter att jag gjort så många avancerade och flashiga nailarts den senaste tiden, lite som att mitt förråd av nailartinspiration tömts och behöver laddas upp igen. Jag har just nu ingen som helst aning vad jag ska hitta på till nästa söndag när det är (förmodar jag) dags för fritt val igen.

Spegellvänd Funky French

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Nordic Cap/Star Nails NP13
2 lager China Glaze Optical Illusion (på tipparna)
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i China Glaze, Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till NailArt Sunday (Spegelvänd Funky) French

 1. Helena skriver:

  Bling bling! Tycker det här ser helt ok ut.

 2. Fröken Nilsson skriver:

  Oväntad fransk, men inte fel alls ändå utan en kul variant!

 3. Micki/nagelfager skriver:

  Den här var verkligen spännande!

 4. Lela skriver:

  Kul idé med att vända på färgerna:)
  Och du förmodar alldeles rätt, nästa söndag är det fritt tema.

 5. Emma P skriver:

  Det blev fint och annorlunda, men visst, effekten hade nog kunnat bli ännu starkare med andra färger…

  • Annefia skriver:

   Jo, jag tror andra färger hade blivit ÄNNU bättre, säg svart med nån stark färg på tipparna. Fast det hade kanske inte känts fullt lika udda och oväntat.

 6. Men det där blev ju hur coolt som helst! Å vilka långa naglar du fått!

 7. Sminkan skriver:

  Jag föredrar ju den mjukare gradienten framför den ”hårda” franska kanten när det är glitter men det var ändå snyggt, ingen anledning att vara missnöjd. Och varför inte ha en vacker gradient nästa helg? En med tre färger! Krämlack! Tänk en vit-lila-grön eller något annat med färger som utmanar lite i skarvningen så blir det inte ”för enkelt” för dig. :D

  • Annefia skriver:

   Jag håller med dig, glittergradient-tippar ÄR snyggare.

   Utmaningen accepterad och utförd! :o) Jättekul med lite utmaning faktiskt och det blev inte så dumt heller även om lacken var lite för täckande för att bli riktigt softade i skarven. Dock får dom här naglarna vänta tills lite senare för i helgen blir det femdagarsmanikyren. Men jag kanske kan slänga upp dom på insta så småningom så du slipper vänta 2 veckor.