NailArt Sunday: #Färgförfan

I dag är temat för NailArt Sunday fritt igen och då tyckte jag det kunde passa bra att låna taggen #färförfan för att beskriva dagens nailart för det här är minst sagt färgglatt (Nått som åtminstone jag kan behöva efter veckan gråa lack).

Yves Rocher Jaune Citron och Nordic Cap NP05

Jag fick ett alldeles knallgult, litet lack i födelsedagspresent förra söndagen och jag blev genastt inspirerad att kombinera det med cerise Nordic Cap NP05. Basen är alltså Yves Rocher Jaune Citron och prickarna är målade med NP05 (och accentnageln är förstås tvärt om). Jaune Citron var INTE kul att måla med, gula lack är ju sällan det, och i och med att flaskan är yttepytteliten (3ml) så är också penseln lika liten och VÄLDIGT svårt att jobba med. Men tack och lov jämnade lacket ut sig när överlacket kom på och blev riktigt snyggt.

Yves Rocher Jaune Citron och Nordic Cap NP05

Måste bara berätta också, för er som kan förstå och dela in glädje, Jag fick lite pengar i födelsedagspresent också SOM JAG SKA KÖPA NAGELLACK FÖR!!! Med tanke på att det är ganska exakt ett år sen jag senast köpte nagellack så kanske ni förstår vilken stor grej det här är för mig? Edgy Polish here I come!!! (Om nu inte bara inte mina favoriter vore slutsålda också så hade det ju varit lite lättare)

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Yves Rocher Jaune Citron
1 lager Seche Vite
Prickar: Nordic Cap/Star Nails NP05
2 lager Seche Vite
Accentnageln: samma som ovan fast omvänt

Det här inlägget postades i Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails, Yves Rocher och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till NailArt Sunday: #Färgförfan

 1. Lene skriver:

  Det ser vældig flot ud. jeg bliver helt glad af at kikke på dine negle.

 2. Åh det var snyggt att lägga prickarna sådär, det måste jag testa nån gång…;-)

  • Annefia skriver:

   Det var jättekul med lite omväxling så det tycker jag absolut du ska testa. Jag misstänker att jag blivit inspirerad av Jezzlan (och har jag inte blivit det när det gäller själva designen har jag i alla fall blivit det när det gäller modet att komma på nya saker med prickar)

 3. Lottsky skriver:

  Åh vad läckert! Härliga knalliga färger tillsammans!

 4. Helena skriver:

  Vilken härligt färgglad manikyr! Kan väl också erkänna att jag blev sugen på riktigt färgglatt efter föregående vecka :)

 5. Vilken häftig (och rolig) placering av prickarna! Snyggt!

 6. Lela skriver:

  Härligt med massa färg, blir så glad av massa färg:)

 7. Emma P skriver:

  Otroligt färgglatt och kul! Vad superkul att du fått lite pengar att handla lack för, hoppas att åtminstone några du vill ha finns i lager. Och grattis i efterskott om jag nu inte grattat innan, blev lite osäker…

  • Annefia skriver:

   Jättetack! Och jodå, du har grattat innan med. Tack och lov finns några av lacken i lager men dom absoluta favoriterna verkar slut allihop så jag har lagt bevakning på dom.

 8. Fröken Nilsson skriver:

  Åh denna kombination är ju så snygg!!