A=Akvarium

A=Akvarium naturligtvis!

Jag har bara ett tyvärr, om min hälsa och ekonomi tillät skulle det nog bli minst ett till (och kanske ett liiiitet, liiitet med små mini/micro fiskar också).

Akvariet är på 160 liter och ett typiskt ”sällskapskar”. Jag brukar skoja om att det är en fisk- och grönsakssoppa, dvs det är proppfullt med växter och blandade fiskar från olika världsdelar (mera renläriga akvarister håller sig oftast till fiskar från en och samma världsdel. Men å andra sidan har dom ju flera kar också och ingen kan anklaga mig för att vara särskilt renlärig av mig. LOL).

Pansarmalar av olika sorter och kampfiskar är huvudrollsinnehavarna men dom ljusblå strecken som syns är mina kardinaltetror. Jag har även en ancistrus, några guppys (jag har en supersnäll kamphane så det funkar även om det inte var planerat) och två siamesiska algätare som jag haft sen tidernas begynnelse.

Det här inlägget postades i Prat, Utmaningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.