Alldeles väldans mycket… (del 2)

Jag vet inte jag… ibland gillar jag inte att ha rätt, i alla fall inte när jag förutspår hur mycket snö det ska komma. Men jo, alldeles väldans mycket var tyvärr en korrekt gissning.

Först några mulna bilder från sovrumsfönstret. Jag bor på andra våningen och nej, snön når inte ÄNDA upp till fönstret även om det ser ut så. LOL

Mera snö

Snöööö!

Krans jag gjort

Pentagramkransen har jag gjort själv från scratch (dvs jag har gjort själva kransen med, inte använt en färdig stomme) Det är det allra första pyntet/inredningsprylen jag gjort till den här lägenheten innan jag ens flyttat in. Från början vara tanken att den skulle hänga på ytterdörren men den hamnade i fönstret i stället. och ja, jag tänkte att det kunde vara bra att visa en (fin motljus-) närbild på den för att upprätthålla skenet att det här i första hand är en pysselblogg och inte en snöblogg. LOL

Sånt där vitt

Från balkongdörren på motsatta sidan av huset. Men vänta nu skiner solen på den här sidan????

Nja, det visade sig att nu sken även solen på sovrumssidan också. Snabbt omslag i vädret må jag säga!

Mer av det vita

Snö i solsken

Jag känner mig lite ambivalent till all den här myckna snön måste jag erkänna. Jag menar å en sidan vill jag har våååååååååår NU!!! Och alldeles väldans massa snö motverkar den där våren jag längtar så efter. Mamma berättade att hon sett att påskliljorna börjat sticka upp in vid husväggen bakom min bil och nu är dom stackarna dolda under massor, massor av snömassor igen. Inte kul!

Ful snö

Men samtidigt, vit fluffig snö (och i synnerhet i skolsken) är bra mycket vackrare än dom här fula smutsiga snöhögarna från förra veckan. Och som sjukpensionär behöver jag ju inte bemöda mig om att gå ut i eländet, jag behöver varken skotta snö eller försöka bana väg till jobbet, så för mig är det ju lättare att njuta av dom positiva sidorna av snö också.

Men nja… hur vackert det än nu har blivit så längtar jag nog allra mest efter våren i alla fall. Ge mig vååår NUUUUUU!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Inredningspyssel, Prat, Pyssel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.