S=Smulan

Smulan

S=Smulan

Smulan är bara 1½ och minstingen i familjen. Hon är en vanligt huskatt och… Nej vänta nu! Vanlig???? Smulan??? Skulle inte tro det!!! Min mamma brukar kalla henne för Extra Allt för hon är liksom en katt med just ”extra allt”. Alla katter är speciella men Smulan är liksom EXTRA speciell! LOL

Hon är t.ex en fullfjädrad kleptoman. Att hon tycker om att stjäla garn vet ni ju redan (jag har dock inte berätta alla historier om hur hon givit sig på just dom där stackars nystanen och både knutit upp knutar gnagt sig genom dubbla plastpåsar för att komma åt dom). Men Smulan stjäl inte bara katt-normala saker som hårsnoddar, garn och bomullstops, nej hon stjäl även sånt som kakburkar (med kakor i), krukväxter (som hon rycker upp med rötterna), kläder och hoprullade nätverkskablar. Nätverkskabeln var dock i tyngsta laget så i just det fallet hann jag stoppa henne men ett flertal av mina godaste krukväxter har fått flytta hem till mamma på obestämbar tid och silvertejp är numera en vanlig inredningsdetalj i mitt hem.

Förövrigt, jag VET att tavlan på bilden sitter snett, det är inte MITT fel, resten får ni räkna ut själva.

Det här inlägget postades i Katterna, Prat, Utmaningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till S=Smulan

 1. jag skriver:

  Lilla blyga Smulan, som inte visar så mycket av sitt verkliga jag när hon har besök.

 2. Annefia skriver:

  Jo, hon är ju mycket mera reserverad när vi har gäster och ändå är du hennes favoritmänniska (utöver matte då) så du får ju se mer av hennes personlighet än andra får.

 3. Fiff skriver:

  Kul att du kommenterade inne hos mig :-) Kollade lite på vad du har pysslat med här, och så helt plötsligt läste jag detta inlägg om Smulan. Det är alltid lika roligt att höra om katters upptåg! Ebbe äter både majs och potatis, men kakor stjäl han inte ;-) hihi. Och förresten, så älskar jag din header!

  • Annefia skriver:

   Kul att du hittat hit och väldigt kul att du älskar min header. Jag har haft lite strul med den och var ett tag på väg att byta ut den så jag tror att av alla sakerna att få beröm för på bloggen just nu så är det headern som värmer mest. :o)

   Jag har förövrigt även haft en katt som älskade Oboy, mandelmassa och polkagrisar. Dom är lite knäppa våra små sötnosar. LOL