T=Tavlor

Tavlor

T=Tavlor

Dom här tavlorna (och även den som syntes bakom Smulan igår) är målade av min absoluta favoritkonstnär, mammas farfar Folke, även kallad Kojbo. Utav dom fyra släktingar jag träffat från den här generationen är han den jag minns bäst och jag har alltid varit övertygad om att han vakat över mig från andra sidan. Hans tavlor tilltalar mig också väldigt mycket med sina naturmotiv och underbara färgskalor.

Jag hoppas att lite av hans konstnärskap och kreativitet har ärvts vidare till mig och jag skulle gärna vilja ha lite av hans klokhet och värme också.

Det här inlägget postades i Andras pyssel, Inredningspyssel, Prat, Pyssel, Utmaningar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till T=Tavlor

  1. jag skriver:

    Det är förmodligen därifrån din kreativitet kommer. Ni skulle nog ha mycket intressant att tala om i dag.