Vårtecken (måndagsuppdateringen del 2)

 snödrivor

När världen utanför är täckt av alldeles väldans massa, alldeles väldans massiva snömassiv och det inte bara är stört omöjligt att se en skymt av några tidiga vårblommor, det är även lika omöjlig att se skymten av själva rabatterna, då får man helt enkelt ta till andra knep. Man får virka sig sina egna vårblommor!

Jag hittade en beskrivning på helt underbara snödroppar hos Busters mors verden och kände att jag bara måste virka några till mig själv och till min mamma (som saknar våren lika mycket som jag gör). Nu är det förstås inte riiiiiiiktigt rättvist för Laura (Som Busters mor heter) har ju kunnat fotografera sina snödroppar utomhus, MITT I BLAND RIKTIGA SNÖDROPPSKNOPPAR!!! Avundsjuk? Vaddå? Vem? Jag???

Men jag har gjort vad jag kunnat i alla fall! Mammas snödroppar är fotograferade inomhus för vädret har varit uschligt, grått och ruggigt den senaste tiden men idag var det soligt och härligt med plusgrader och dagsmeja (kanske virkade snödroppar verkar som en besvärjelse som lockar hit våren?) så min lilla snödroppe fick följa med ut på balkongen för att fotas i solskenet. Det blev den glad över!

virkade snödroppar

virkade snödroppar

virkad snödroppe

virkad snödroppe

I vanliga fall lever min lilla snödroppe bakom skyddande glasdörrar. Ledtråd till varför kan ses nere i högra hörnet!

Ljusstakarna har jag förövrigt målat och decouperat… eh gjort decoupage på… dekorerat.. själv. Dom var mörblå och guldfärgade från början men är SÅ mycket snyggare nu.

Det här inlägget postades i Måndagsuppdatering, Övrigt, Prat, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vårtecken (måndagsuppdateringen del 2)

  1. jag skriver:

    Vilken fin bild med lilla Smulan som nyfiket kikar in i det mest förbjudna rummet.