Såååååå duktig har jag varit! (måndagsuppdateringen)

Broderi

Den här veckan har jag varit sååååå duktig, inga utvikningar (eller utvirkningar) utan jag har broderat på flitigt hela veckan. Nu har jag fyllt nästan, nästan hela den inre rutan. Det fattas några stygn nere runt korgen bara (inte så många som det ser ut för en del vita korstygn syns inte på bilden). Jag HADE tänkt hinna klart med dom också men somnade sittandes i soffan i går, nästintill med broderiet i handen. Så ni ser ju att jag verkligen kämpar in i det sista för att kunna visa er så mycket nytt varje måndag. LOL Jag kan faktiskt riktigt rekommendera det här med att uppdatera en gång i veckan som en metod att peppa sig själv.

Det här inlägget postades i Broderi, Måndagsuppdatering, Pyssel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.