Fiskekort!

För att fortsätta på gårdagens fisketema (jag lovar, inga slemmiga gäddskallar i dag!) så tänkte jag visa några fiskekort jag gjort för några år sedan. Ja, alltså inte sånna fiskekort man behöver när man fiskar (dom är man allt så illa tvungen att betala för) utan sånna fiskekort som man ger till andra människor man känner som också tycker om att fiska.

Sånna här!

Fiskekort

Fiskekort

Eftersom mottagaren av dom här korten inte bara är fiskeintresserad utan dessutom snickare till yrket valde jag att använda små brads som liknar skruvar. (Brads dekorativa påsnitar för den som inte är hemma på papperspysslande)

Fiskekort

Fiskekort

Det här inlägget postades i Papperspyssel, Pyssel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fiskekort!

  1. jag skriver:

    Även dessa bilder väcker längtan.