Är det måndag idag?

Inte??? Är du helt säker?

*kollar almanackan*

Attans! Det är torsdag! :o(

Men kan vi inte LÅTSAS at det är måndag i alla fall???

Det är nämligen så att i går kväll blev jag färdig med min årstavla och jag kan bara inte vänta ända tills på måndag med att visa den för er. *studsar upp och ned av iver* Men å andra sidan, det MÅSTE ju inte vara måndag för att jag ska kunna visa er saker jag gjort. Måndagsuppdateringen är ju lite för att visa ”det här håller jag på med just nu och så här långt har jag hunnit på en vecka” och på måndag kommer jag (förhoppningsvis) hunnit/orkat montera mina årstavlor och börjat med nått nytt projekt dessutom. Det här är ju inte en ”så här långt har jag hunnit på en vecka”-post utan ”Färdig! Färdig! Fäääärdig!!! Hurra vad jag är duktig!”-post. LOL

Årstavla

Årstavla

Fäääärdig!!! Hurra vad jag är duktig!!! LOL

Det här inlägget postades i Broderi, Pyssel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Är det måndag idag?

  1. Lovisa skriver:

    Den blev ju jättefin!

  2. jag skriver:

    Grattis!

    Det är alltid lika roligt att avsluta ett arbete. Sen är det bara att hugga in på nästa projekt.