Dag 20. Tema ”olika”

olika glas

Två väldigt olika, färgade drickglas.

Jag VAR just på väg att skriva att det ena var nytt och det andra var gammalt, men så insåg jag att det nya glaset (det vänstra) är 20 år gammalt. Oooops! Så det ena glaset är gammalt och det andra är äldre. LOL

Men vaxduken dom står på är ny i alla fall för den la jag på i tisdags.

Nästa dag: När jag var liten
Se hela listan här!

Det här inlägget postades i Prat, Utmaningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dag 20. Tema ”olika”

 1. Fiff skriver:

  Kladdy chic, i like it! O egentligen blir det ju gammal stil på det ändå när man bara kladdar färg på det, för det blir ojämnt o charmigt o ser lite gammalt ut på nåt sätt :-) Vilken underbar vaxduk! Var har du hittat den?

  • Annefia skriver:

   Det är dessutom mera ”äkta” gammal stil, dvs som folk verkligen målade förr, jag har en del möbler som är ommålade i flera olika lager men ingen skulle ju ha kommit på tanken att måla så att det såg slitet ut, slitet blir det ändå så småningom (sen är det en annan sak att shabby chic målning är jättesnyggt det med, men kladdy chic är mera jag. LOL)

   Visst är det en underbar vaxduk? Jag har fått den i present men den är enligt givaren köpt i en lokal tygaffär i Västerhaninge (dvs Stockholmstrakten) så det blir kanske i längts laget för dig att åka. LOL

 2. Sanna skriver:

  Ja åren bara springer iväg.. =D hihi..

  SV: Jag har påskris varje år trots mina 4 busiga katter, inget vatten i vasen dock.. =)

  Kraaaaaam
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Usch ja, alldeles för fort går det. LOL

   Jag har kombinerat fem katter och påskris men det vad f.s., Före Smulan alltså. Hon tar sig ju upp precis överallt (utom på hatthyllan) och skulle utan tvekan stjäla både påskris och pynt och släpa in under kökssoffan. Jag har haft katter i 25 år men aldrig haft nån som henne, hon är helt klart ”extra allt”. LOL

   Kram!