Smuuulaaaaaaaaaan!!!!!!!!!

Det första jag såg när jag vaknade i morse var det här:

Garntrassel

Och när jag sen gick ut i vardagsrummet för att hämta min kamera fick jag syn på det här:

Pysselväska

Pysselväska

Min stora, tunga pysselväska som när jag gick och la mig stod prydligt på sin plats bredvid soffan och var STÄNGD.

Och sen när jag gick tillbaka in till sovrummet för att ta kort på garnerna hittade jag den här individen sovandes på en nytvättad matta, trött efter nattens bravader kan jag tänka:

Smulan

Hon kvicknade dock till igen väldigt snabbt…

Smulan OCH pysselväskan

… och lyckades komma åt garnet i väskan som jag stängt noggrant några minuter tidigare.

Noggrant stängd väska

Fotobevis på VÄLDIGT noggrant stängd väska, försök nr 2. Den står nu med öppningen ställd in mot en vägg också. Alltså, det BORDE ju inte gå att peta in en tass och öppna den här väskan nu. Hoppas jag!!! Annars får jag börja fundera på att skaffa hänglås… eller kanske kassaskåp…. eller heter det kattaskåp?

Trogna läsare kan förövrigt konstatera att idag har jag äntligen lyckats uppföra mig som en riktig bloggare och fota all röran PÅ EN GÅNG före jag ställer sakerna tillrätta så att jag kan blogga om det som hänt. Hurra! Jag är en riktig bloggare!!!

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Smuuulaaaaaaaaaan!!!!!!!!!

 1. Lene skriver:

  LMAO! Slemme slemme Smulan! Måske en hængelås ville være en god ide.

  • Annefia skriver:

   Smulan är inte bara kleptoman, hon är också en skicklig inbrottstjuv. LOL
   Hade jag vetat hur jag skulle fästa låset på ett bra sätt hade jag inte tvekat!

 2. LadyNight skriver:

  Haha, jag är imponerad! Av både inbrottskatten och ditt dokumenterande ^.^

  ..kanske vore en idé att sy ett överkast? Eller fodral eller överdrag eller vad det nu kallas. Åh, du vet. Sådant som man kan sy till en symaskin >.<

  • Annefia skriver:

   Skönt att du är imponerad av oss BÅDA! LOL

   Ja, det kanske vore en lösning så att hon inte kommer åt dragkedjan. Jag funderade ett tag på om jag skulle behöva gömma väskan inne på badrummet varje kväll men då är din lösning smidigare. Men snart kommer det krävas så mycket jobb för att hålla Smulan ute att det kommer ta mig en halvtimme varje gång jag ska ha tag på nått i väskan. LOL

   FÖRE Smulan hade jag fem katter som mest men kunde ändå förvara handarbetet i en korg.

 3. jag skriver:

  Lilla kreativa Smulan!

  Hon kan verkligen konsten att roa sig själv.