Det går framåt!

Nästan igengrävd grop

Det går framåt, det gör det, om än långsamt. Det kan inte vara det mest högprioriterade jobbet den här firman har för dom är knappast här varje dag och jobbar men i går eftermiddags var dom i alla fall är en stund så jo, det GÅR framåt, om än långsamt som sagt var. Det ska bli skönt när även skröppel som jag kan ta sig fram igen.

Förövrigt så skär det i hjärtat att se det torra gula gräset. Den lilla, lilla regnskur som kom tidigare i dag blötte ju knappt ner asfalten ens och jag TYCKER faktiskt att gräs är snyggast när det är grönt och frodigt.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det går framåt!

  1. LadyNight skriver:

    Hoppas de städar upp efter sig! Det är så tråkigt hur förstörda rabatter och gräsmattor kan bli efter att vägarbetare m.m. varit där med sina fordon och förstört :/

    • Annefia skriver:

      Om inte byggfirman gör det så kommer nog den lokala (mycket flitiga och pyssliga) hyresgästföreningen att göra det. Det är hyresgästerna mer än hyresvärden som pysslar och gör det fint här. Hyresvärden sköter gräsklippning och snöskottning och sånt men hyrsegästerna pyntar och piffar och odlar blommor mm vilket gör att området känns ovanligt hemtrevligt.