Gissa var jag har varit idag?

Det här är inte dörren till bilverkstan!

Rätt svar är naturligtvis ”på bilverkstan”. Att sen min chaufför (man behöver ju ha nån som skjutsar hem en när man lämnat in bilen) fick för sig att åka till handelsträdgården är ju inte MITT fel. Det spelar ju ingen roll i fall jag grät och skrek och kämpade med näbbar och klor, det var ju inte jag som körde, eller hur?

Gul petunia

Och när sen handelsträdgården fått in blekgul petunia som jag varit på jakt efter varenda gång jag varit där så är det ju inte så konstigt att jag var tvungen att köpa en, eller hur? Men jag köpte bara EN petunia jag lovar! (och så två hänglobelior att hålla den sällskap och en väggampel för dom att bo i förstås, men en väggampel/korg till balkongen har jag å andra sidan velat ha i flera år nu och NÅNSTANS måste jag ju göra av petunian också)

Petunia och hänglobelior

Det som oroar mig en smula är var jag ska råka hamna nånstans när det är dags att hämta bilen igen. Garnaffären?

Det här inlägget postades i Balkongen, Prat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Gissa var jag har varit idag?

 1. Elle skriver:

  Stackars dig, som blev tvingad till att besöka ett så hemskt ställe!!
  Till på köpet måste du släpa med dig blommor hem!!
  Nej fy, ta en annan chaufför nästa gång.
  *ler*

  (Jag tippade på garnaffären när jag läste rubriken. Men där hamnar du kanske när du hämtar bilen igen…?)

  Kram Elle

  • Annefia skriver:

   Jag visste att du skulle förstå!!! Och garnaffären är ju en väldigt bra gissning, om vi säger så här, om timingen fungerar som den ska så KOMMER det bli ett besök där när det är dags att hämta bilen (jag skrev först ”virka bilen”, det säger väl allt? LOL)

 2. Sanna skriver:

  Hihi ja visst är det hemskt när man blir tvingad på detta grymma vis..hoppas du klarar dig bättre nästa gång.. =)

  SV: Tackar! =)

  Kraaaam
  Sanna

 3. jag skriver:

  Det har jag svårt att tro. De ligger ju flera mil från varandra, verkstan och garnaffären…..