Lite av varje (måndagsuppdateringen)

Jag vet, jag vet, lite sen måndagsuppdatering idag men det är ju en halvtimme kvar av måndagen och jag blev lite upptagen efter jag postat ”uppdateringarna jag egentligen borde ha postat i går”.

Den här veckan har jag pysslat med lite allt möjligt, däremot har jag inte haft ro/tid/ork att virka så mycket. Jag fick ju nya hjärtekattsgarner i fredags men har bara hunnit börja med et huvud och ett öra än så länge.

Påbörjad hjärtekatt

OBS! OBS! Jag har bara skapat katthuvudet till vänster! Det till höger är skapt av en mammakatt och en pappakatt, i fall nån skulle undra menar jag. LOL

Klänningssömnad

Jag har också sytt två till solklänningar, den första, rosa gick jättesnabbt men nästan klänning som är hopskarvad av två olika tyger tog femtielva omvägar bestående av feltänk och för lite tyg och ännu mer skarvar innan den blev färdig. Dessutom är dom tygen lite i tjockaste och varmaste laget med men den rosa gillar jag verkligen.

Varpning

Och slutligen har jag hjälpt mamma dra på varp på henens vävstol men det tänkte jag ska få ett eget blogginlägg i morgon om jag hinner (Varning! Det KOMMER innehålla blombilder också! LOL)

Om ni tycker att mitt långfinger ser ovanligt vitt och ansträngt ut så är det alldeles korrekt. Mitt jobb var att hålla varpen så spänd som möjligt. Hår fuskar jag dock och håller den bara med ena handen medan jag fotar men mamma hade tagit en liten ”kela med katt-paus” så det var helt okej.

SmulaaaaaAAAAAAN!!!!!

Och så var det ju det här med ”den osminkade sanningen bakom bloggbilderna”. Det är SVÅRT att fota saker ibland, dom bara försvinner. LMAO

Det här inlägget postades i Övrigt, Pyssel, Sytt, Virkat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lite av varje (måndagsuppdateringen)

  1. Hedvig skriver:

    Oh, är det en hjärtekatt till på gång?