Små, små, SMÅ nallar

I går kväll när jag pratade med min danska väninna på Skype och så kom vi in på ämnet miniatyrnallar (Va??? brukar inte ni prata om miniatyrnallar med era vänner så där lite var och varannan kväll?) och då kom jag att tänka på nallarna jag gjorde av piprensare till mitt dockskåp för en så där himlans massa år sen (nånstans mellan 10-15 år skulle jag tro). Och så slutade det med att jag var tvungen att plocka fram kameran och leta rätt på nallarna och ta några bilder för att skicka till henne. Ni vet sånna där bilder som man bara knäpper snabbt för att visa nånting för nån man pratar med på Skype om man inte har en webkamera (alla som har en dansk väninna som ni pratar med på Skype på kvällarna förstår säkert vad jag menar, oavsett om ni brukar prata om miniatyrnallar eller inte).

Och så i alla fall (efter en lång och omständig förklaring) kom jag på att jag ju skulle kunna visa nallarna här i bloggen också eftersom dom är nånting jag skapat även om det var länge sen.

Nallar av piprensare

Nallar av pirensare OCH en kattnos

För att visa hur små dom är så får ni också se en suddig bild av nallarna i hop med en (vid det här laget förmodligen mycket välbekant) kattnos.

Om jag får lite mera tid längre fram i sommar så funderar jag på att ställa i ordning dockskåpet på riktigt igen. Det är visserligen uppackat och upphängt på väggen men sakerna står lite hur som helst och en del föremål har blivit skadade efter att ha legat nedpackade under en halv miljon olika flyttar (eller, okej jag överdriver en smula men en 3-4 flyttar i alla fall) Här räknar jag ju med att bo kvar ett tag så nu kanske det är dags att även min dockfamilj får det fint igen.

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Pyssel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Små, små, SMÅ nallar

 1. jag skriver:

  Så små och söta de är!

  Ditt dockskåp är verkligen värt en ”storstädning”.
  Där finns många fina miniatyrer som tål att visas.

 2. Ellen skriver:

  Gud vad söta! ^w^

 3. Lovisa skriver:

  Oj så små, och så fina!

 4. Sanna skriver:

  Åhh dom är ju helt bedårande! <3

  SV: Det hade varit superskoj om du hade haft möjlighet att komma och hälsa på i min lilla atelje! Jag trivs som fisken i vatten där och är sååå lycklig att jag äntligen fått tummen ur och skaffat den.. =)

  Kraaaaam
  Sanna