Blåaste blått!

Blåa bär
Blåaste blåa bär!
Det verkar bli VÄLDIGT gott om dom i år.

Blå bil
Blåaste blå lånebil!
= Mammas bil som jag kommer kunna låna till och från nu under sommaren. Hurra, jag slipper i från min husarest! Jag är inte längre beroende av andras hjälp för att kunna lämna min lägenhet. Tänk vad jag saknat min bil dom här veckorna! Att köra hem på motorvägen och passera Platsen var en smula läskigt dock, även om jag körde åt motsatt håll.

Blåa blommor
(Ljus)blåaste blåa blommor!
JAG vet vad det är för blommor men kan DU gissa? Det är INTE nån form av blåklocka, så mycket kan jag tala om. När solen skiner öppnar den sig som en stjärna men på kvällen eller när det är mulet drar den ihop sig till en klocka.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Blåaste blått!

  1. LadyNight skriver:

    Låter urbra. Blåbär som är så…blått. Och gott ;)

    Och vad skönt att kunna låna bil. Man blir ju så fast utan tillgång till bil. Buss är inte precis det…ultimata sättet att åka omkring på. Hua.

    • Annefia skriver:

      Jag KAN inte ens åka buss så för mig finns inte det alternativet överhuvudtaget. Jag orkar bara gå väldigt korta sträckor (typ till parkeringen) så för mig är bil den ENDA möjligheten att ta mig nånstans. Utan bil hamnar jag i husarest. Att ha lånebil betyder mer för mig än jag riktig känner för att blogga om men det ÄR verkligen frihet.