Gissa vem som har virkat? (måndagsuppdateringen)

Den här veckan har jag minsann tagit mig i kragen och virkat lite så jag slipper skämmas när det är dags för måndagsuppdateringen. Kroppen och nosen är nya för i dag och det där eländes frambenet som nu är inne på sin tredje måndagsbild är ÄNTLIGEN färdigt. LOL Det går framåt i alla fall även om just den här hjärtekatten känns som ett evighetsprojekt.

Blivande hjärtekatt

Från och med nästa veckan kommer dock saker och ting lugna ner sig lite grand igen så då kommer jag nog (NOG – det gäller ju att gardera sig LOL) ha tid att både pyssla och blogga mer igen. Längtar! Jag har så mycket idéer just nu men inte riktigt tid att förverkliga dom.

Det här inlägget postades i Måndagsuppdatering, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Gissa vem som har virkat? (måndagsuppdateringen)

 1. Elle skriver:

  Jag har också massor av idéer av olika slag som jag inte hinner förverkliga. Tycker att du är jätteduktig som hinner slänga ihop en katt med jämna mellanrum! ;)

  Ha en fortsatt skön vecka!
  Kram Elle

  • Annefia skriver:

   Jag tror egentligen aldrig man kommer hinna förverkliga alla sina projekt. Det är nog inte meningen att man nånsin ska bli färdig för ju mer man håller på desto fler idéer får man ju.

 2. Hedvig skriver:

  Min tredje hjärtekatt är också ett evighetsprojekt… :)

 3. LadyNight skriver:

  Skämmas behöver du verkligen inte göra, det finns vi som är värre :P Det där är mer virkat än vad jag har fått ihop de senaste veckorna (månaderna?) minsann.