Feeling blue

I går virkade jag färdig ytterligare en lite dock-klänning, den här gången i blått. Men när jag skulle fotografera Alba-Stina i klänningen i dag såg hon bara ledsen ut hela tiden, hur mycket jag än experimenterade med kameravinklar och än den ena och än den andra lutningen av hennes huvud. Kanske ÄR hon helt enkelt lite ledsen för att hon inte får behålla klänningen som är virkade som present till en kompis lilla docka?

Alba-Stina

Alba-Stina i den nyvirkade klänningen

Alba-Stina i den nyvirkade klänningen

Alba-Stina i den nyvirkade klänningen

Dom här små klänningarna är både lätta och roliga att virka så det kommer alldeles säkert bli fler i framtiden, ÄVEN till Alba-Stina.

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Feeling blue

 1. jag skriver:

  Så söt klänningen blev!

  Det är tur för Alba-Stina att hon har chans att få en egen blå klänning.

 2. Lovisa skriver:

  Mycket fina klänningar du gjort, och så är de enkla att omvandla till en kappa kanske? Mycket variation är roligt, med grunden endast av ett mönster. :)

  Svar: Ja, jo, jag har märkt det jag med. Jag ska försöka ta reda på lite mer om hur man centrerar bloggen så, den blev lite ojämn eftersom jag lade till den extra menyn, och då fick man hålla på och ställa in siffror. Siffror som jag har lite svårt för. Men jag ska försöka fixa till det! Roligt att du gillar den. :)

  • Annefia skriver:

   Tack! Jag har inte ens haft nåt mönster till klänningarna utan virkat helt på fri hand. Men du har ju rätt i att det borde gå lätt att virka en kappa efter smama idé. Det måste jag testa till hösten.

   Hoppas du hittar vad som ska rättas till.

 3. Hedvig skriver:

  Men åh så söt! Och vart får du alla coola dockor ifrån?! :)

  • Annefia skriver:

   Den här kom ju helt oväntat som ett brev på posten! LOL I själva verket är alla mina dockor köpta i Sydkorea. (Samma typ av dockor finns även i Japan och en del i Kina). Just Alba-Stina (+ ytterligare 2 av mina dockor) kommer från Fairyland