Det var en gång en grop…

Eller kanske snarare, det var en gång en gång (eller möjligtvis en liten, liten väg) och i den gången grävde dom en grop (och bilade bort en lastkaj) och sen hände det inte så mycket mer.

Bye bye lastkaj!

Trogna läsare kanske minns mitt flitiga uppdaterande från i maj när dom bilade bort lastkajen. Jag förstår att ni undrat och undrat vad som hänt sen dess och trott att jag helt enkelt glömt bort att hålla er uppdaterade. Det har jag inte! Dom som glömt bort det jättelika hålet i marken som gör det besvärligt att ta sig fram till porten och vars pryttlar blockera min parkeringsplats är helt enkelt firman som grävde gropen i fråga.

Okej, dom har lappat och lagat lite på väggen men det är också allt! Jag skulle tror att det är VÄLDIGT stor sannolikhet för att jag inte hinner få tillbaka min parkeringsplats innan det är dags att lämna tillbaka lånebilen.

Lite svårt att ta sig in i huset bara

Nej, det är inte FULLT så svårt att ta sig ut och in ur huset som det ser ut. Det där är, tack och lov, inte den vanliga ingången. LOL

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.