Norge!

I normala fall brukar jag hålla ”världen utanför”, nyheter och liknande borta från min blogg. Det här är inte en sån blogg helt enkelt! Men ja, i dag känns det som hänt för hemskt och för nära för att inte beröra i bloggen.

Jag saknar ord för det hela men jag vill åtminstone skicka mina varmaste tankar till mina norska läsare och till er som, liksom jag, har vänner, bekanta eller släktingar i Norge. Jag tänker på er och önskar att jag kunde göra eller säga mer.

För egen del, älskade väninnan bor långt i från Oslo och för nån timme sen fick jag vet att dom ingifta släktingarna, normalt bosatta i Oslo, just idag befinner sig på resa till familjens sommarstuga långt, långt därifrån. Tack!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Norge!

  1. Lovisa skriver:

    Mycket tragisk händelse, det hände utan att man hann reagera tycker jag, så jag försöker ta igen det jag missat under dagarna nu, med alla nyheter. Har fortfarande inte riktigt fattat varför det hände, men det blir väl att skumma igenom alla nyheter om det på Aftonbladet.

    • Annefia skriver:

      Jag fick reda på det efter bara nån timme och följde NRKs sändingar den första dagen och natten. Men jag tror inte att man, oavsett hur mycket man än försöker ta till sig all information, nånsin kan förstå varför. Jag tror att det ligger utanför vanliga friska människors tankeförmåga helt enkelt.