Svampareller

Jag har alltid älskat att plocka svamp och följt med föräldrar och farföräldrar ut i svampskogen sen jag var liten nog att rida på pappas axlar. Dom svampsorter jag kan sitter i ryggmärgen och jag plockade betydligt mycket mer än bara kantareller. Det här med att ge sig ut i skogen på svampjakt är en av dom saker jag saknar allra mest sen jag blev sjuk. Nu för tiden har jag väl vant mig (till viss del i alla fall) men dom första höstarna var rent smärtsamma av svampplockarsaknad.

Nystekta kantareller

Att få en påse nyplockade kantareller att steka och sen bara lyxäta kan ju inte kompensera förlusten av själva upplevelsen i svampskogen men gott är det, VÄLDIGT gott! Synd bara att dom redan är slut!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.