Måndagsuppdateringen v38 (eller v37)

Hm… Funderingar, funderingar… Jag har tröttnat på att komma på rubriker till mina måndagsuppdateringar och tänkte köra nått sånt här i fortsättningen i stället. Frågan är bara om jag ska kalla det v 38 eftersom det ÄR v38 nu eller v37 eftersom det var v37 jag skapade grejerna jag visar. Ack ja, livets hårda bekymmer… och erkänn nu att ni bryr er VÄLDIGT mycket om det här. Erkänn bara!!! Eller, nej, kanske inte… LOL

Den senaste veckan HAR jag faktiskt virkat igen. Hurra! Fast jag har ju mestadels kört enligt principen virka – repa upp, virka – repa upp, så jag har ju inte så där väldans mycket att visa er i slutändan.

Det jag inte repat upp (än i alla fall)

I fall det inte framgår av bilden så är det tänkt att det ska bli en sån här klänning när det är färdigt.

Utöver att repa upp det jag virkat så har jag ju ägnat veckan åt att pyssla en hel del med dockskåpet också men det känns ändå lite som om jag fortfarande har en svacka i mitt pysslande just nu. Men kanske är svackan på väg att släppa LITE grand i alla fall? Hoppas!

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Måndagsuppdatering, Pyssel, Virkat. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Måndagsuppdateringen v38 (eller v37)

 1. Hedvig skriver:

  Hm, vecka 37 eftersom det var då du skapade grejorna…. tycker jag. :)

 2. Marina skriver:

  Vilken jättemysig blogg och vilka vackra bilder!

 3. Jag skriver:

  Jag tror jag flyttar in.
  Sängen ser inbjudande ut tycker jag.

  Tänk så skönt att kunna skydda sig mot solen under så fina parasoll!
  Det är inte samma känsla som att fälla upp ett vanligt paraply. Man kommer ju inte ens på tanken att ha paraply med sig när solen skiner.