Säng, säng, säng, sova, sova, sova…

Vad är väl ett sovrum utan en säng? I dockskåpets fall kanske svaret blir ”rymligt” för sängen är stor och sovrummet litet, men det känns trots det som en väldigt viktig möbel.

Närbild av sängen

Docksängen är byggd av kartong och målade blompinnar, sen har jag klätt in den med tyg, dekorerat den och sytt ett quiltat överkast. Även bakstycket och långsidan som står mot väggen är tygklädda och dekorerade.

Uppbäddad säng

Naturligtvis är sängen bäddad på riktigt med madrass, lakan, täcke och små kuddar.

Sängen på plats

Några av blommorna hade lossnat men jag hittade dom i köket så det var lätt att fixa till sängen. Nu står den på plats igen.

Klicka i fall du är för ung för att känna igen rubriken

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Pyssel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Säng, säng, säng, sova, sova, sova…

 1. Lene skriver:

  Det er bare SÅ flot. Jeg er dybt imponeret – og jeg vidste endda at du er meget talentfuld.

 2. LadyNight skriver:

  Den ser så väldans välgjord ut. Och blå (massa plus LOL). Akta så du inte råkar visa den för Alba-Stina bara, hon skulle nog börja smida planer på hur hon lättast skulle kunna få dig att göra en åt henne också ^^

  • Annefia skriver:

   Jag kommer att, nån gång när jag har tid, inspiration och ork, göra egna fotöljer till Pytte och Alba-Stina. Om dom får sängar eller inte i framtiden får vi väl se. Men fram tills dess kommer jag göra mitt bästa för att hålla småtjejerna borta från dockskåpet så dom inte servad dom missar. Pytte är ju i helt rätt storlek dessutom.