Flera sovrumsmöbler

Ja, nu pratar vi om sovrumsmöblerna till DOCKSKÅPET naturligtvis. Jag är alldeles för privat av mig för att ha en inredningsblogg men dockskåpsdockornas privatliv tar jag minsann inte det allra minsta hänsyn till, så det så!!! LOL

Dockornas toalettbord

Vi börjar närma oss slutet på sovrumsmöblerna nu. Sen finns det ju en del krimskrams och pynt och sånt (typ flaskor och burkar och sånt som ska stå på toalettbordet) men det kommer inte förrän lite senare. Dom är spridda över resten av rummen och vissa i stort behov av reparation så det tar ett tag att fixa i ordning dom. Spegel- och bortsetet är förövrigt fastlimmat på bordsskivan.

Stol av kartong

Borde toalettbordet och den matchande stolen är gjorda av kartong som jag sen målat. Sovrummet var det första rummet jag inredde i dockskåpet men jag minns inte längre om sängen eller dom här möblerna var det första jag gjorde.

Pigtittare i miniatyr

Det finns en pigtittare också som, till skillnad från det mesta andra i dockskåpet, är gjord av trä. Fast själva spegels bakstycke är förstås av kartong, jag menar NÅN ordning får det ju vara. LOL Spegelglaset är vanlig aluminium folie.

Skulle den perfektionist jag är i dag ha accepterat en skrynklig spegel? Skulle inte tro det! Men tydligen tyckte ca 23-åriga Annefia att det var helt okej, eller också har den skrynklats till längs vägen, jag minns inte längre. Men jag antar att det är som med verkligt antikt glas, det är bättre att låta det vara orört än att byta ut det och sänka värdet. ;o)

Möblerna på plats

Så här ser det ute när möblerna står på plats i sovrummet. Det står även en liten köpt, vit porslinspotta under toalettbordet. Om nån av er absolut vill se en närbild på pottan får ni hojta till.

Bortglömd babykorg

Och så glömde jag ju i går att visa hur babykorgen ser ut på plats, men nu är ordningen återställd!

P.S. I mitt verkliga sovrum har jag också en pigtittare (plus en i vardagsrummet) men nån babykorg har jag då rakt inte. Så, nu har ni fått lite glimtar av verkligheten också! LOL

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Pyssel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.