Spännande!

Bara så där att ni vet…

I morgon ska jag åka i väg och kolla på en kattunge för att se om vi tycker om varandra. Jag är typ jätteförälskad i honom redan (eller ja i hans bilder då) så ni får jättegärna hålla tummarna för att han blir lika förälskad i mig.

Och han är ragdoll naturligtvis, det var ju liksom det som var meningen med det hela.

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Spännande!

  1. Lovisa skriver:

    Lycka till!

    Svar: Och angående din smarta kommentar, det gör dig till en väldigt ambitiös nyfiken person haha! Men lurad är du inte, inte blind heller. Det är jag som har lite för dålig humor med små detaljer tror jag. Men strax är resultatet och den lille ute på bloggen i ett nytt inlägg, stay tuned!

  2. LadyNight skriver:

    Åh, lycka till! Jag håller tummarna STENHÅRT för att det ska klicka mellan er och att allt ska kännas bra :)

    (…och hoppas såklart i hemlighet på mängder med kattungebilder).