Så här kan vi ju inte ha det!

Det ska ju vara en KATTBILD överst i bloggen ju!

Monster-Monsoon

Om jag hade varit en kamerarem så hade jag varit livrädd för den här blicken!!! LOL

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Så här kan vi ju inte ha det!

  1. Nettan skriver:

    Hej!
    Vilken härlig blogg du har, och vilka massa härliga saker du visar och skriver om =)
    Jag har redan fallit handlöst för Alba-Stina (vem ÄR hon, och var har du fått henne ifrån??) och dina fantastiska dockskåpssaker (mitt – och min mammas – gamla dockskåp tillverkat på 50-talet är just nu endast lagringsplats för diverse ritsaker i dotterns rum). Och då har jag inte ens nämnt kisse-bilderna… ♥ ♥ ♥
    Här hos oss härskar en mycket egensinnig katta – Misty, birma med förkärlek för hårsnoddar och pingisbollar. Och jag Blir Så Glad att jag inte är den enda över 40 som utan skam låter sig förföras av vampyrer och sagor =D
    Önskar dig en ytterligt skön hösthelg!
    Nettan

    • Annefia skriver:

      Så kul att du gillar min blogg! :o)

      Alba-Stina är en BJD (Ball Jointed Doll), en sorts ”konstdocka” från Asien (Sydkorea i hennes fall). Du kan se mera BJDs på Den of Angels eller Ball Jointed Friends och Alba-Stina själv är köpt från Fairyland.

      Alltså vad är det med katter och hårsnoddar? Smulan försöker t.o.m stjäla dom ur mitt hår. LOL Birma är förövrigt en ras som jag också gillar.

      Själv föredrar jag fantasy och sånt framför gråa vardagsskildringar, vardag och verklighet har man ju nog av ändå så det räcker. Och jag har aldrig riktigt förstått dom där som tycker att man måste bli tråkig bara för att man är över 40 (eller t.o.m när man passerar 30)

      • Nettan skriver:

        Tusen tack för tipsen, jag måste nog handla mig en docka =)

        Har du provat att lägga ner en papperskasse på golvet, slänga in en snodd och medan kissen är därinne skrapa försiktigt på utsidan… =D Vår missa får lekfrossa!!

        En klok vän sa en gång till mig ”Age is nothing but a number”, och i övrigt tror jag på att leva så man blir lycklig så gott man kan.
        Ha det riktigt gott ♥

        • Annefia skriver:

          Det här med BJDs är verkligen en hobby jag kan rekommendera! Det finns många fler än Fairyland som tillverkar dom dock och dom finns i storlekar från ca 8cm upp till ca 80cm så det finns mycket att välja på.

          Det där låter som nått som Smulan skulle gilla och säkert den lilla också när han kommer.

          Och vad det gäller det här med ålder kan jag bara hålla med dig.

          Ha det bra du också!

  2. Elle skriver:

    Vilken gullig liten misse du har hittat! Jag hoppas att ni kommer att trivas ihop.
    Mina föräldrar pysslade ihop lite dockmöbler till mig av tändsticksaskar och tyg. De ligger nog någonstans på en vind. Kanske jag letar fram dem vid nästa sverigebesök.
    Ha en skön helg!
    Kram Elle

    • Annefia skriver:

      Visst är han väl ljuvlig?

      Hoppas du hittar dina gamla dockskåpsmöbler. Det allra, allra mesta från min barndom har tyvärr försvunnit, men oj så många skokartongshus med tändsticksaskmöbler som jag byggde.

  3. Lovisa skriver:

    Så fin han är! Du har en award att hämta hos mig :)