Måndagsuppdateringen v.39

Näpp! Det blir ingen bild i dag! Muhahaha! Eh… jag menar förstås ”förlåt så mycket” *försöker se änglalikt oskyldig ut*

Den här veckan har jag dekorerat den lilla sjönjungfrutoppen som jag visade förra veckan. Toppen plus flera andra dockkläder jag virkat är en gåva til min väninna i Danmark. Det mesta har hon ju sett här i bloggen redan men jag tänkte vänta med att visa hur just den här sista toppen blev så att i alla fall nånting blir en överraskning. Alltså får inte ni heller se den förrän paket kommit fram till Danmark. Pilutta er!!! Eh, nej, vad säger jag, ”förlåt” var det ju jag menade. LOL

Det här inlägget postades i Måndagsuppdatering, Pyssel. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Måndagsuppdateringen v.39

  1. Pingback: Äntligen kan jag visa… | Fialand – Pyssel & Prat