Mina Amaryllisar

Lemon Star amaryllisen är verkligen otroligt pampig just nu och Minervas andra knopp har slagit ut så jag tänkte passa på att visa lite fler bilder där det blekgula hos Lemon Star syns lite tydligare dessutom.

Amaryllis - Lemon Star

Det där vita i bakgrunden är faktiskt SNÖ (det är också min balkongspaljé, det beror alldeles på VILKET vita man tittar på). Vi har till och med haft minusgrader i några dagar! Synd bara att snön kom nu när jag längtar efter vår i stället för i november eller december när jag längtade efter snö.

Amaryllis - Lemon Star

Amaryllis - Minerva

Katter - Måns & Smulan

Under tiden i bakgrunden…

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Katterna, Prat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mina Amaryllisar

 1. Christine skriver:

  Så fina o pampiga!Vi har snö o -10

 2. Jag skriver:

  Oj så fina de är!

  Du har verkligen haft tur med dina amaryllisar. Min krake stannade i växten och knopp nummer två har inte ens kommit upp ut löken.

  • Annefia skriver:

   Den var ju verkligen pytteliten i julas kraken. Men ja, amaryllisar verkar trivas hos mig. Lemon Star har minst sex fullt öppna klockor just nu (orka inte resa mig upp och kolla närmare)