Året som gått – Januari 2011

Okej, dags för den utlovade årssammanfattningen. Eftersom det inte bara är nytt och fräscht år (om än väldigt stormigt sådant hittills) utan min blogg dessutom firar 1-årsjubileum i slutet av januari så känna det lite extra kul att sammanfatta mitt först bloggår. För att göra det hela lite mera lättsmält för er läsare väljer jag dock att bara ta en månad i taget, det kan bli liiiiite väl långt annars om man är så glappkäf pratgl verbal och kommunikativ som jag. Dessutom är det ju inte fel att man på köpet får uppslag till hela 12 blogginlägg. LOL

Snörik solnedgångsbild

Januari bjöd på snö, snö, snö och en del vackra solnedgångar (när det för en gångs skull inte snöade) och månades allra viktigaste händelse var när min morfar dog den 12/1, 90 år gammal. Han hade turen att få somna in hemma i sitt eget hem omgiven av sina allra, allra närmaste efter ett långt och rikt liv, men naturligtvis fattas han oss än i dag.

Under januari flyttade jag också till en ny server och bestämde mig samtidigt för att starta en ny blogg (den här alltså, för den som inte kunnat räkna ut det) Första inlägget skrev jag 22:a januari men till en början var ju bloggen lite av ett ”work in progress”. Det mesta av min bloggtid la jag helt enkelt ner på att lära mig mer om hur wordpress fungerade så att jag kunde få bloggen att se ut som ville men några få inlägg hann jag ju med att skriva också.

Årstavlan för 2007

På pysselfronten var det broderier som gällde, närmare bestämt mina årstavlor. Tavlan ovan både började och avslutade jag i januari och jag hann också med att börja så smått med tavlan för 2008.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Broderi, Om bloggen, Prat, Pyssel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Året som gått – Januari 2011

  1. Christine skriver:

    Hej.. vilken fin himmel du har fångat..ö sorgset att morfar gick bort.. min levde oxå till 90 år..så de ha ju levt livet.. men visst saknar man honom ännu fast det är flere år sen han dog.Skall bli kul att följa ditt år–.. Fin liten tavla oxå.

    • Annefia skriver:

      Tack!

      Det är sogligt med alla som försvinner för en och man fortsätter ju sakna dom år efter åt. Den akuta sorgen och smärtan avklingar ju men inte saknaden.

  2. Anna skriver:

    jag har bara sytt den årstavlan med älgmotiv eftersom jag samlar på älgar men jag funderar på att brodera ikapp alla jag också, har 2-3 st liggande :)

    • Annefia skriver:

      Dom är ju rätt snabba och roliga att brodera. Själv har jag valt att utgå från ett årtal som är viktigt för mig och vill sen ha alla tavlor efter det.