Varde ljus! Och det vart det!

Först av allt, bara så där för att förtydliga, jag VET att det heter ”blev” och inte ”vart” men jag tyckte inte ”blev” fungerade lika bra i rubriken så därför bidde det ”vart” i stället. Så det så!

Ett ljust akvarium!!!

Titta! Ett akvarium med inbyggd belysning igen (och ett nytt svindyrt lock som den där belysningen är inbyggd i) Fiiiiiiiiiiiiiiiiint!!! Både fiskarna och jag är lyckliga (Och förmodligen katterna också eftersom dom älskar att ligga på det varma locket)

Och jag är fullkomligt medveten om att växterna ser osedvanligt skabbiga ut. Det är för att dom varit tvungna att hålla tillgodo med inbyggt mörker i några veckor. Men jag har tjoffat i en massa växtnäring (PMDD, inte Blomstra! Alltså speciell akvarieväxtnäring) och sen får jag fixa till det hela vid nått senare vattenbyte. Men det är ljust! Det är huvudsaken!

Jag vet förövrigt att det inte heter ”bidde” heller.

Det här inlägget postades i Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.