Liebster Blog Award!

Upptäckte att jag fått ett pris från Hedvig med motiveringen ”För att jag beundrar dina dockkläder och tycker din blogg har en väldigt trevlig blandning.” KUL!!! :o) Man blir alltid så glad när nån gillar ens blogg!

Liebster Blog Award

Hm… Jag borde kanske ta och visa lite av mina gamla dockkläder också? (Alltså, inte gamla i betydelsen av stenålders utan helt enkelt dom jag sydde före jag startade den här bloggen.)

Egentligen är det ju meningen att man ska dela ut awarden till fem andra bloggare också men jag tror jag skippar det den här gången. Jag är alldeles för trött just nu för att välja mellan alla mina favoriter och komma på fyndiga nomineringar så jag tänker vara egoistisk nog att sitta här och bara njuta av mitt eget fina pris. Sån är jag minsann! (Eller ja, egentligen inte, men vi kan väl låtsas?) I stället tänker jag passa på att ta tillfället i akt att tala om att om jag kommenterar hos dig och/eller länkar till din blogg så betyder det att jag gillar dig. Och om du läser min blogg så gillar jag dig också! Kram!

Det här inlägget postades i Om bloggen, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Liebster Blog Award!

  1. Hedvig skriver:

    Det tycker jag du ska göra! (Visa upp gamla dockkläder alltså…) :)