Titta! En hängd älg!

Nej, jag menar förstås en hängd sälg!

Födelsedagskortet föreställde just en bild på en hängd älg som höll i en lapp där det stod -d +s och svaret blev, som min lillebror räknade ut efter en stund, just häng sälg. En hängsälg är, för den oinvigde, en hängande variant av trädet/busken sälg som får videkissar på våren.

En hängsälg (och en tall)

Själv fick jag ett stativ till min kamera (bara så där för att jag är snäll och söt och för att folk tycker om mig) men nej, bilden ovan är inte tagen med det nya stativet. Det är en bild som mamma knäppte i all hast medan broderskapet packade in det lilla trädet i bilen. (Det är det LILLA trädet som är en hängsälg, det stora är en tall och fick inte plats i bilen)

Vårat påskfirande fick omorganiseras en smula pga gäster som hade med sig förkylda barn. I och med att jag har nedsatt immunförsvar och är extra känslig mot just förkylningar så fick vi dela upp oss och fira på två olika ställen så hängsälgen och jag firade inte påsk ihop, därav bristen på extra tjusig bild innehållande hela den lilla trädplantan. Men ta och googla vet jag om ni vill veta hur hängsälgar ser ut!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Papperspyssel, Prat, Pyssel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.