Sånt jag virkat, givit bort och KOMMIT IHÅG att fota

Jag pratade ju härom dagen om sånt jag virkat, givit bort och glömt bort att fota men om sanningen ska fram så har jag även virkat och givit bort en del som jag KOMMIT IHÅG att fota, även om jag inte kunnat visa det. Men nu i helgen var jag på födelsedagskalas så nu kan jag visa blommorna utan avslöja dom för mottagaren.

Massor av virkade blommor!

På bilden ovan: klöverblad, äppelblom, prästkragar, förgätmigej och en pensé. Allt som vanligt från boken 100 blommor att sticka & virka.

Det här inlägget postades i Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Sånt jag virkat, givit bort och KOMMIT IHÅG att fota

 1. Ekenäsliv skriver:

  Oj så duktig du är på att virka!! Så fint!
  Kram Anna

 2. Lovisa skriver:

  Vad fina de blev! Speciellt prästkragarna, de gillar jag. :)

  • Annefia skriver:

   Tack! Prästkragarna var superenkla. Det gula varvet är bara fasta maskor och blombladen är luftmaskbågar så du borde kunna klura ut hur du kan göra egna utan att jag skriver ut mönstret (vilket ju inte känns helt okej)

 3. LadyNight skriver:

  Jättefina blommor! Den boken är ju helt suverän.

  Och klövern! Åh. Får det plats med ett fjärde blad när man gör sådana tror du? Vore ju en toppengrej att dekorera paket med. En fyrklöver och önskningar om tur.

  • Annefia skriver:

   Tack! Jag gillar VERKLIGEN den där boken! Jag tänkte också på det där med att virka fyrklöver och det borde inte vara nått problem. Man virkar varje blad för sig och så virkar man ihop dom på slutet så jag tror det borde funka att peta dit ett fjärde blad.

 4. Pingback: En blommande gardin | Fialand – Pyssel & Prat