Vad jag pysslar med när jag inte pysslar

En gång i tiden var jag en väldigt aktiv Sims-spelare. Jag spelade både Sims 1 och Sims 2 och var aktiv på den där nivån där jag tillverkade saker till spelet, hade flera Sims-sidor, var mod eller admin för flera internationella Simsforum och var den som kunde svara på nästan alla frågor om problem och liknande (inklusive vilka grafikort som var lämpligast att uppgradera till för att få ut bästa möjliga upplevelse av Sims 2). TOTAL Sims-nörd med andra ord! Sims gav mig så otroligt mycket, både några av mina allra bästa vänner och en möjlighet till tillflykt och tröst under dom åren jag var som allra sjukast. Men så där efter 8-9 års simmande fick jag nog och slutade.

Nu under våren, efter en paus på flera år, var det dock en av mina vänner som förslog att vi kanske skulle ta och testa det här med Sims igen? Och jo, jag nappade på förslaget så nu sitter vi båda och installerar vårat kära Sims 2 igen och försöker återskapa våra detaljerade simsvärldar. (Ja, jag vet att det har kommit ut Sims 3 också men det tänker jag inte ge mig på i dagsläget, jag väntar nog till Sims 4 i stället. LOL)

Måns installerar Sims

Ni behöver dock inte oroar er, jag kommer inte förvandla bloggen till en Sims-blogg, man måste nog vara simmare själv för att uppskatta en blogg om Sims. LOL Jag ville bara passa på och visa hur söt Måns är när han hjälper mig att installera alla expansionpacks. Katter bara MÅSTE ju vara med och hjälpa ställa till med allting. (OBS! Hela pärmen som Måns ligger på är alltså inte full av Sims-skivor. NÅN måtta får det ju vara! LOL)

Och jodå, jag pysslar fortfarande, jag är bara väldigt dålig på att fota det jag pysslat innan jag ger bort det (som dom 6 violerna jag virkade och gav bort men aldrig visade här i bloggen).

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Katterna, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vad jag pysslar med när jag inte pysslar

  1. Lene skriver:

    Åh de gode gamle Sims dage. Jeg bliver helt nostaldisk af at tænke på dem.