Sånt man kan roa sig med en pingsthelg

I går roade jag mig med det här:

Pakeeeeeet!

= Öppna paket och lukta på liljekonvaljer

och det här:

Paaaaaaaaj!!!

= äta årets första rabarberpaj

och det här:

Teeeeeee!!!

= dricka årets första egenodlade pepparmyntste i nyfådd mugg.

Dessutom roade jag mig också med sånt som att äta rökta räkor och åka på utflykt och skratta så mycket att vi nästan körde av vägen. Mycket bra dag!

I dag däremot roar jag mig mest med att försöka uppbåda mina sista krafter för att släpa mig ut i köket för att hämta resterna av rabarberpajen. Det tar på krafterna att bli gammal tydligen!

Bara ett litet tips så där i all välmening: Om man tror att man köpt vaniljsås som ska kallvispas men man i själva verket köpt vaniljsås som ska kokas ihop med en massa extra socker och man sen inte ser att man gjort fel utan vispar kokpulvret (utan det där massa sockret dessutom) i kall mjölk och det aldrig tjocknar utan bara blir blask, då ska man helst inte smaka på det där blasket, det smakar vidrigt. Det räcker inte ens att skölja munnen efteråt!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Sånt man kan roa sig med en pingsthelg

 1. Ekenäsliv skriver:

  Grattis i efterskott! Låter som att du hade en härlig dag=))
  Ha en skön kväll1
  Kram Anna

 2. Lene skriver:

  Tillykke! Men det er altså din egen skyld at du ikke havde en masse danske bolcher at spise også. LOL

 3. LadyNight skriver:

  Grattis i efterskott, från ett majbarn till ett annat :) Låter som det var en mysig dag, fast ni nästan körde av vägen LOL Och liljekonvalj som doftar så gott! Vi brukar ha en liten plätt ute på ena sidan av gräsmattan som har liljekonvaljer, men det är alltid någon yngling (idiot) som drar gräsklipparen över dem för att få en klar plats att gå på under träden (fast det aldrig är någon som går där, förutom jag och vovven). Lite synd :/

  • Annefia skriver:

   Tack! Maj är bäst att fylla i! Grattis till dig med i för eller efterskott.

   Suck för gräsklippande idioter som inte fattar att dom ska låta bli att klippa ner blommor. När vi bodde i tjänstebostad för en massa år sen ingick gräsklippningen (fast det var ett hus) och sköttes just av unga idiotiska män som t.ex klippte ner en hel blommande rabatt med gräsklipparen. Då blir man inte glad ska jag säga!

 4. Pingback: Året som gått – 2012 | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack